συμβόλαιο χωρίς ατού

PaixeBridge.com

> Υποδοχή

Τόσο Bridge !

Συχνές ερωτήσεις

1: Παίζουμε με ρομπότ; Παίζω με τον υπολογιστή ή με πραγματικούς παίκτες;

Παίξατε με ρομπότ που χρησιμοποιούν όχι μόνο την τεχνητή νοημοσύνη τους αλλά και εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπινες αποφάσεις που έχουν ληφθεί προηγουμένως από πραγματικούς παίκτες. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια σκέψης, τα ρομπότ έχουν τα όριά τους και κανένα δεν είναι ικανό να αντικαταστήσει μια ανθρώπινη απόφαση. Για τον λόγο αυτό, προσαρμόσαμε μια αντίστροφη έννοια: πρόκειται για ρομπότ που υποβοηθούνται από ανθρώπους.


2: Πώς γίνεται με το ίδιο χέρι τα ρομπότ να πραγματοποιούν μια αγορά ή να ξεκινούν με διαφορετικό τρόπο σε άλλα τραπέζια;

Το ρομπότ λαμβάνει υπόψη τις ανθρώπινες αποφάσεις (δείτε ερώτηση 1) που λαμβάνονται από παίκτες που έχουν παίξει το χέρι σε άλλη θέση από την Νότια. Σε έναν αγώνα μπορείτε να έχετε δύο παίκτες που έχουν τα ίδια χαρτιά αλλά κάνουν διαφορετικές αγορές.
Αυτή η έννοια, που αφορά ειδικά στον δικό μας ιστότοπο αντιστοιχεί καλύτερα στην πραγματικότητα του αληθινού κόσμου, σε αντίθεση με αυτήν των ιστότοπων όπου τα ρομπότ παίζουν πάντα τα ίδια χαρτιά...και συνεπώς δεν εκτιμούν την αξία της ανθρώπινης διαφορετικότητας.

3: Πώς μπορούμε να αναθεωρήσουμε τα χέρια; Πώς ελέγχονται οι μετρήσεις; Είμαι κύριος και παίζει ο αντίπαλος;

Σε περίπτωση αμφιβολίας, μπορείτε να ελέγξετε το δικαιολογητικό της μάρκας και την εξέλιξη του χεριού, ανά αγορά και ανά πτυχή, κάνοντας κλικ στον λευκό πίνακα των αποτελεσμάτων.

4: Θα ήθελα να γνωρίζω την μέθοδο του συμπαίκτη μου καθώς και εκείνη των αντιπάλων μου. Πού θα βρω εξηγήσεις σχετικά με αυτό το θέμα;

Έχετε συμβουλευτεί τα σχόλια των αγορών; Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουτί πλειοδοσιών που είναι πάνω στο τραπέζι προκειμένου να καταλάβετε την συμφωνία αγοράς.

5: Μπορώ να επιλέξω την συμφωνία μου;

Επειδή το ρομπότ λαμβάνει υπόψη τις ανθρώπινες αποφάσεις (δείτε ερώτηση 1), για λόγους συνάφειας επιλέξαμε μία συμφωνία μόνο: 5φυλλο μαζέρ, 1ΧΑ 15-17H, 2ΧΑ 20-21H, 2καρό forcing de manche, 2σπαθί fort indéterminé, 2κούπα et 2μπαστούνι faible, Stayman, Blackwood 30-41, Cue-bid, Relais, Texas μαζέρ και μινέρ.

6: Το ρομπότ λαμβάνει πάντα την καλύτερη δυνατή απόφαση; Στόχος του ιστότοπού σας είναι η διδασκαλία του παιχνιδιού;

Ο ιστότοπός μας δεν έχει εκπαιδευτική αποστολή. Οι αποφάσεις του ρομπότ δεν είναι υποχρεωτικά οι καλύτερες. Επιπλέον, μπορεί να βασίζονται σε ανθρώπινες αποφάσεις, καλές ή κακές (δείτε ερώτηση 1). Σας προτείνουμε να κοιτάξετε τα αποτελέσματα των άλλων τραπεζιών για να δείτε τις καλές και κακές στρατηγικές. Ο καλύτερος τρόπος να εξελιχτείτε είναι να προπονηθείτε!

7: Υπάρχει τρόπος να ξαναπαίξει κανείς ένα χέρι; Πώς μπορώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου;

Είναι όπως σε έναν πραγματικό αγώνα: το χαρτί που κατεβαίνει παίζεται κιόλας.

8: Το κουτί δημοπρασιών και τα χαρτιά είναι πολύ μικρά. Τι μπορώ να κάνω;

Προσπαθήστε να ρυθμίσετε την εμφάνιση σε καλό μέγεθος χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μεγεθυντικού φακού (σε πολλά PC, συνδυασμός των πλήκτρων Ctrl + ή Ctrl -) ή το Ζουμ στο μενού του browser σας. Μετά από κάθε ρύθμιση θα πρέπει να ανανεώνετε την σελίδα.

9: Τα παιχνίδια περνούν πολύ γρήγορα, δεν έχω χρόνο να σκεφτώ. Το μηχάνημα παίζει για μένα. Μπορούμε να επιβραδύνουμε τις παρτίδες;

Πάρτε τον χρόνο σας για να παίξετε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις των επιλογών άνεσης (πρόκειται για ένα λευκό βέλος σε κόκκινο φόντο, επάνω αριστερά της τσόχας).

10: Πώς μπορώ να δω το προηγούμενο παιχνίδι; Πού είναι τα κερδισμένα τρικ;

Κάντε κλικ στο πίσω μέρος του παιχνιδιού για να δείτε το περιεχόμενό του.

11: Δυσλειτουργία

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα τεχνικό ή εμφάνισης, μπορείτε, όπως στους περισσότερους ιστότοπους, να προσπαθήσετε να ανανεώσετε την πρώτη σελίδα του ιστότοπου. Για να το κάνετε αυτό, με τα περισσότερα browser, αρκεί να κάνετε κλικ σε ένα σύμβολο βέλους σε κύκλο που συνήθως βρίσκεται επάνω αριστερά της σελίδας στο επίπεδο της γραμμής όπου βρίσκεται η διεύθυνση του ιστότοπου. Διαφορετικά, προσπαθήστε να διαγράψετε το ιστορικό του browser σας και μην χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σελίδα σας ή το σελιδοδείκτη που αντιστοιχεί σε μια παλιά έκδοση του ιστότοπού μας. Εάν είναι απαραίτητο, διαγράψτε τα cookies.


επιστροφή στην περίληψη